De 5 meest Trendy, Hippe Dames Laptoptassen

 

Welke dames laptoptassen zijn trendy en hip maar ook professioneel en zakelijk. Zakelijke Outfit zocht het voor je uit.

Het is best lastig om een hippe dames laptoptas te vinden. Veel laptoptassen lijken op elkaar. Een laptoptas speciaal voor dames blijkt maar door een enkel merk te worden gemaakt.

De laptoptas moet natuurlijk bescherming bieden aan je laptop maar mag ook een beetje trendy zijn.

Waar moet een goede laptoptas aan voldoen?

Wij vinden duurzaamheid, uitvoering en kleur belangrijk bij de aanschaf van een laptoptas. Tegelijkertijd wil je natuurlijk ook een professionele laptoptas waarvan de kwaliteit hoog is. 

Een goede laptoptas moet minimaal 5 jaar mee kunnen, maar misschien zelfs wel 10 of 15 jaar. De kwaliteit van het leer is dan heel belangrijk. Een laptoptas weegt al snel 5 kg (laptop, laptop accessoires, persoonlijke spullen). Hier moet het leer wel op berekend zijn en daarom wordt er vaak voor de allerhoogste kwaliteit rundleder gekozen.

Wij kiezen bewust voor een kwalitatief zakelijke tas.

Hoe ziet een dames laptoptas er uit?

De voorkeur gaat uit naar een stijlvolle schoudertas met laptopvak. Duurzaamheid en slowfashion worden ook steeds belangrijker. Gelukkig maar! Ook daarmee hebben we rekening gehouden.

Verder kiezen we voor een lekkere ruime tas waarin we alle spullen mee kunnen nemen en zelfs nog iets meer. Wel goed georganiseerd natuurlijk met handige (afsluitbare) vakjes. Een trendy, hippe laptoptas dus.

Hieronder tref je onze keuze aan van de 5 meest trendy, hippe laptoptassen.

De schoudertas PARIS. Deze tas valt vooral op door de vormgeving. De tas biedt ruimte aan een 15 inch laptop. En toch blijft er nog heel veel ruimte over voor al je spullen. Eventueel kun je kiezen voor de PARIS XL waarin een 17 inch laptop past. Aan de voorkant van de tas bevindt zich een groot afgesloten vak. Handig voor al je spullen die je bij de hand wilt houden. De tas kun je eenvoudig meenemen bovenop je koffertrolley met de lederen band aan de achterkant van de tas.

Businesstas AMSTERDAM by ROOZ Amsterdam

De schoudertas AMSTERDAM. Een geweldige schoudertas met een groot vak aan de voorkant. Fijn om even snel wat spullen op te bergen. Geweldig als een tas zoveel ruimte biedt. Daar houdt iedere vrouw van. Naast een 15 inch laptop kun je gemakkelijk andere zakelijke- en privé spullen kwijt.. De AMSTERDAM XL is 3 cm. hoger waardoor je een 17 inch laptop kwijt kunt. Deze schoudertas kun je natuurlijk ook gewoon prive gebruiken als je even lekker gaat shoppen.

Schoudertas LONDON. Deze tas heeft 2 verstelbare schouderbanden. De tas is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar o.a. met een crocoprint. Natuurlijk gaat een 15 inch laptop gemakkelijk mee maar ook nog heel veel andere spullen. De voorkant van de tas heeft 2 afsluitbare vakken. Aan de achterkant van de tas vind je een lederen band zodat je de tas over je koffertrolley kunt schuiven. De LONDON is niet herkenbaar als laptoptas, ook fijn m.b.t. je laptop.

De schoudertas TOKYO. Deze geweldige tas heeft heel veel ruimte. Je kunt hier zelfs een 17 inch laptop in kwijt. Wij vinden deze tas vooral in de uitvoering in bruin nubuck prachtig. Een hippe laptoptas om mee voor de dag te komen. Passend bij je zorgvuldig uitgekozen zakelijke outfit.

De elegante Businesstas NEW YORK is verkrijgbaar met de bijpassende Sleeve NEW YORK. De 14 inch Laptop Sleeve past in de Businesstas en biedt voldoende bescherming voor je laptop. Deze dames Businesstas is uitgevoerd in duurzaam gelooid leder. Deze manier van leerlooien is veel minder belastend voor het milieu. Een hele grote pré. Het fraaie detail aan de voorkant van de tas geeft een leuke look van deze tas. Er is zelfs gedacht om een klein schoudertasje toe te voegen aan deze set. Hier houden we van.

Leuk dat je onze website bezoekt! Wij maken op deze website gebruik van cookies, bekijk deze pagina voor meer informatie. Door op accepteren te klikken ga je akkoord met deze cookies.

Cookie settings

Hieronder kun je je keuze van de cookie instellingen aanpassen. Om je keuze te bevestigen klik je op cookie instellingen bewaren.

FunctioneelOnze website gebruikt functionele cookies. Deze cookies zijn belangrijk om de website te optimaliseren.

AnalyserenOnze website gebruikt cookies om de website te analyseren voor gebruikers gemak.

Social mediaOnze website gebruikt cookies voor social media (Instagram en Pinterest).

AdverterenWellicht gaan wij in de toekomst cookies gebruiken om te adverteren.

OtherOnze website plaatst cookies van derden partijen, voor gebruik van social media en het analyseren van de website.