Ook G Star doet mee aan duurzaamheid en hebben een prachtige duurzame collectie samengesteld!

Daarom heb ik de inspiratie outfit van deze week hierop gebaseerd.

Aan de collectie  van G-star zijn prachtige items als rokken, jurken, spijkerbroeken en blouses toegevoegd. Hieronder wat voorbeelden van deze waanzinnige collectie.

 

TRENCHCOAT
MOCK SLIM JURK
NEW REVYNN ULTRA HIGH ROK C

Ook een rok of broek in spijkerstof is prima te combineren met je zakelijke outfit. Daarom deze keer een inspiratie outfit met een duurzame rok van G-star. Kijk maar eens bij de inspiratie voor deze week.

G-Star vindt dat hun denim klaar moet zijn voor de toekomst. Dit doen zij door te investeren in duurzame innovatie die vervolgens wordt toegepast in alles wat zij doen. Zij richten zich hierbij op een circulaire aanpak waarbij zij kijken hoe denim wordt gecreëerd en vervolgens door hun klanten wordt gebruikt.