Op de catwalk: herfst/winter 2020-2021

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de fashion trends voor de herfst/winter 2020-2021? We zien stoere boots, warme vesten, ruches en heel veel ruiten.

Trend 1: Schoudervullingen. We zien ze nu al een seizoen of twee met grote regelmaat voorbij komen – en ze zijn terug. Deze trend komt regelrecht uit de jaren ’80.

Trend 2:  Kleurblokken. Roze met rood. Paars met groen. Oranje met blauw. De herfstmode 2020 wordt een kleurrijke boel als we op de catwalkbeelden afgaan.

Trend 3: De Riem. Hij is niet alleen maar praktisch. Hij is ook nog eens hartstikke on trend. Het liefst in je taille dat is namelijk hip.

Trend 4:  Ruches. Kan het jou nooit romantisch genoeg zijn? Dan zijn ruffles en ruches precies wat je nodig hebt deze herfst en winter. We zien ze vooral op blouses terug.

Trend 5: De ruit.  Dit keer is die heel klassiek. Geen grote, gekke of opvallende ruiten in allerlei kleuren maar een bescheiden ruit in neutrale tonen. 

Trend 6:  Het vest.  Dé trend om te volgen deze herfst en winter. Want het vest is on trend, en niet zo’n beetje ook. Je draagt ‘m oversized en lekker nonchalant – maar niet té.