ROOZ Amsterdam: “Onze nieuwe Businesstas en bijpassende Accessoires in ☘️ natuurlijk gelooid en gekleurd leer ❤️”

De komende weken houden we je op de hoogte van het proces van verdere verduurzaming door ROOZ Amsterdam. ROOZ Amsterdam zit middenin de ontwikkeling van een nieuw ontwerp laptoptas (hopelijk najaar 2020, leverbaar).

Zij geloven in een wereld die steeds verder verduurzaamd, en jij?

Wat kan er in korte tijd veel veranderen, aldus ROOZ Amsterdam. Wij moeten ook onze nieuwste plannen voor even in de ijskast zetten. Jammer! Hopelijk kunnen we direct na de zomer alsnog van start. De eerste stappen zijn gezet, we hebben milieuvriendelijk gelooid en gekleurd leer gevonden en de tekeningen liggen bij de tassenmaker. Daar ligt het nu even stil, want daar is men in volledige lockdown tot in ieder geval begin juni.

Wij geloven in een wereld die steeds verder verduurzaamd (en eerlijker wordt) en daar willen wij graag een bijdrage aan leveren.

De tassen van ROOZ Amsterdam zijn al van een bijzonder hoge kwaliteit en dus duurzaam, vandaar onze extra lange garantie. Ook onze Tassenmaker en Persoonlijk Assistent ontvangen een eerlijke prijs voor hun werk. De stap naar milieuvriendelijk produceren wordt nu gezet. De stap erna is om circulair te produceren. Dit kan door bijvoorbeeld de tassen na de garantie bij ons in onderhoud te houden en/of in te ruilen voor een andere ROOZ Amsterdam tas. De ingeruilde tassen worden opgeknapt en later als vintage tas verkocht.

Wij houden jullie op de hoogte. Wordt vervolgd…….